Et MicroBageri

VI startede som " Et af Danmarks mindste bagerier."

I 2020 åbnede vi et Micro Bageri. Selve bageriet var ikke mere end ca. 12 m2 med åben forbindelse til butikken (Gårdbutikken) som vi ny istandsat og lavede et hjørne til ekspedition.

Konceptet er, at vi bager Fredag - Lørdag - Søndag og betjener jer fra kl 6 og frem til kl 10.

Herefter pakker vi det som er tilbage i poser, så I kan selvbetjene jer resten af dagen. 

Selvbetjeningen er kendt fra Gårdbutikken, hvor man selv handler Hjemmelavet Marmelader, Grønt & Kartofler (sæson) og de andre vare vi har i Gårdbutikken. Nu bare også med Stenovnsbagt Brød & Kager.

Der har fra starten af været en enorm efterspørgsel på vores Stenovnsbrød og vores efterhånden berømte Håndværker. Så efter ganske kort tid står vi nu overfor en lille udvidelse. Der kommer lidt mere plads til en størrer ovn. Stadig samme Stenovn, bare med mere bageplads. Dermed fordobler vi kapaciteten. Samtidig får vi et kølerum, der matcer behovet.

 

 

2022

Med coronarestriktionerne valgte vi at lave en ny indgang til butikken. Dermed skulle flowet i butikken blive bedre og der bliver bedre mulighed for at holde bedre afstand da man ikke skal ind og ud samme sted som man bliver ekspederet.

2023.

Endnu engang er der sket flere ændringer. Vi skifter hjertet i bageriet nemlig Stenovnen ud med en hely ny MIWE Condor Stenovn. Også et Rullebord bliver der indkøbt så vi selv kan rulle deje. Indtil nu har det foregået med en god gammeldags Kagerulle.

Pga. den store efterspørgsel og kundestrøm har vi måtte bygge til for at kunne være der. Et nyt lager til bageriet der også lige får flyttet rundt på ovne og maskiner og samtidig går sommerferien med at fået lavet ny butik så der er plads til endnu mere brød. Nye diske og indretning. Noget som i den grad bliver bemærket af vores kunder.

I slutningen af året får vi lidt ekstra hjælp i butikken af et par friske butiksmedhjælper.

 

2024

Året er lige startet og vi oplever stadig flere og flere kunder. Samtidig med at Vester Nebel står overfor en kraftig udvidelse af nye byggegrunde. Vi er gået i tænkeboksen omkring mulighederne for at klare efterspørgslen også i fremtiden.....