Specialbrød


41,00 DKK

Traditionelt italiensk Ciabatta Brød med flot poring og rustik skorpe.
Det helt rigtige Ciabatta opnår vi kun med blandingen af flere forskellige typer mel. Ikke mindre end 3 forskellige slags mel er der i vores Ciabatta Brød.
Bagt med vores Sur - Langtidshævet og selvfølgelig ligesom alt vores brød, er det også bagt i Stenovn og får dermed den super lækker sprøde bund og skorpe.

- +
41,00 DKK

Vores Specialbrød med 4 slags kerner - Mørk Malt og vores Sur. Ligesom alt vores brød, er det også bagt i Stenovn og får dermed den super lækker sprøde bund og skorpe.

- +
41,00 DKK

Ligesom den klassiske Håndværker er dette brød lavet af Fransk Hvedemel og vores Sur som giver den en helt fantastisk smag og duft. Toppet med Blå Birkes.
Ligesom alt vores brød, er den også bagt i Stenovn og dermed får den en super lækker sprød bund og skorpe. Et brød der holder sig blødt og lækkert i flere dage.

- +
41,00 DKK

Her får du et brød uden kerner men bagt med både Hvedefuldkorsmel og Rugsigtemel. Ligesom alt vores brød, er den også bagt i Stenovn og dermed får den en super lækker sprød bund og skorpe. Et brød der holder sig blødt og lækkert i flere dage.

- +
41,00 DKK

Dette lækre brød er lavet med poppet majs - vendt i Solsikkefrø, Græskarkerner og Majsdrys. Den flotte gule farve kommer fra Gurkemaje.Bagt med Fransk Hvedemel, Manitobamel, Rugsigtemel, Fuldkornshvedemel og selvfølgelig vores Sur som giver dette brød den helt klassiske smag og duft. Langtidshævet og alle vores Stenovnsbrød er selvfølgelig bagt i vores StenOvn.

- +
41,00 DKK

Et hvedebrød som kan holde sig blødt og lækkert i flere dage. Bagt af Franskhvedemel og med vores Sur. Ligesom alt vores brød, er den også bagt i Stenovn og dermed får den en super lækker sprød bund og skorpe.

- +
41,00 DKK

Lækkert lyst brød vendt i sesam og blå birkes. Bagt med Fransk Hvedemel, Manitobamel, Rugsigtemel, Fuldkornshvedemel og selvfølgelig vores Sur som giver dette brød den helt klassiske smag og duft.

- +