Den lette og lufttige Birkes i en Grov udgave med både lidt Fuldkornshvede, 5 slags kerner og Mørk Malt. Også rullet med 40 % Smør.
Her kan du indtaste et antal og så blander vi mellem de forskellige Grove Stenovnsstykker.
Lækkert mørk maltet stykke vendt i Solsikkefrø, Havrekerner,Sesamfrø og Hørfrø. Bagt med Fransk Hvedemel, Manitobamel, Rugsigtemel, Fuldkornshvedemel og selvfølgelig vores Sur som giver dette stykke den helt klassiske smag og duft. Langtidshævet og alle vores Stenovnsstykker er selvfølgelig bagt i vores StenOvn.
Du må simpelthen ikke snydet dig selv for at prøve vores nye "HAVGUS" som selvfølgelig også er bagt i vores Stenovn. Dette fantastiske stykke er lavet på BygSur der giver en fantastisk blød rund smag. Store pore som i et italienskbrød og med Havre-Hørfrø og Sesamfrø. Utroligt lækkert også som tilbehør til aftensmaden.
Det er selvfølgelig også langtidshævet og modnet mindst 24 timer hvilket giver en sublim smag og holdbarhed.
Nogen kalder dem Skagensstykker. Vores hedder Landstykker. Lækkert mørk maltet stykke vendt i Solsikkefrø og Blå Birkes. Bagt med Fransk Hvedemel, Manitobamel, Rugsigtemel, Fuldkornshvedemel og selvfølgelig vores Sur som giver dette stykke den helt klassiske smag og duft. Langtidshævet og alle vores Stenovnsstykker er selvfølgelig bagt i vores StenOvn.
Lækkert gult stykke vendt i Solsikkefrø, Græskarkerner og Majsdrys. Den flotte gule farve kommer fra Gurkemaje.Bagt med Fransk Hvedemel, Manitobamel, Rugsigtemel, Fuldkornshvedemel og selvfølgelig vores Sur som giver dette stykke den helt klassiske smag og duft. Langtidshævet og alle vores Stenovnsstykker er selvfølgelig bagt i vores StenOvn.
Lækkert lyst stykke vendt i sesam og blå birkes. Bagt med Fransk Hvedemel, Manitobamel, Rugsigtemel, Fuldkornshvedemel og selvfølgelig vores Sur som giver dette brød den helt klassiske smag og duft. Langtidshævet og alle vores Stenovnsstykker er selvfølgelig bagt i vores StenOvn.
Dette Traditionelt italiensk Ciabattastykke med flot poring og rustik skorpe og selvfølgelig vores Sur. Langtidshævet og som alle vores Stenovnsstykker er det selvfølgelig bagt i vores StenOvn.
Den helt klassiske Håndværker. Men selvfølgelig med vores Sur i og bagt med Fransk Hvedemel. Vægten på vores Håndværker er omkring dobbelt så høj som andres Håndværker. Derfor får du også en meget tæt poring og det er ikke kun luft du spiser. Langtidshævet og som alle vores Stenovnsstykker er det selvfølgelig bagt i vores StenOvn.
Traditionelt italiensk Ciabatta med flot poring og rustik skorpe.
Det helt rigtige Ciabatta opnår vi kun med blandingen af flere forskellige typer mel. Ikke mindre end 5 forskellige slags mel er der i vores Ciabatta.
Bagt med vores Sur - Langtidshævet og selvfølgelig ligesom alt vores brød, er det også bagt i Stenovn og får dermed den super lækker sprøde bund og skorpe.
Copyright © 2025 Landlyst Bageri. Alle rettigheder reserveret.