Morgenbrød


11,50 DKK

Let og luftig klassisk Birkes. Og dog, for vores Birkes er rullet med 40 % smør hvilket du også kan smage.

- +
11,50 DKK

Den lette og lufttige Birkes i en Grov udgave med både lidt Fuldkornshvede, 5 slags kerner og Mørk Malt. Også rullet med 40 % Smør.

- +
11,50 DKK

Dette Traditionelt italiensk Ciabattastykke med flot poring og rustik skorpe og selvfølgelig vores Sur. Langtidshævet og som alle vores Stenovnsstykker er det selvfølgelig bagt i vores StenOvn.

- +
11,50 DKK

Et meget kompakt stykker, vendt i mel og Timian. Selvfølgelig med vores Sur i og bagt med Fransk Hvedemel. Dejen modner i flere timer inden de vejes af og derfor får de også en meget tæt poring og det er ikke kun luft du spiser. Stenovnsstykker er det selvfølgelig bagt i vores StenOvn.

- +
11,50 DKK

Lækkert mørk maltet stykke vendt i Solsikkefrø, Havrekerner,Sesamfrø og Hørfrø. Bagt med Fransk Hvedemel, Manitobamel, Rugsigtemel, Fuldkornshvedemel og selvfølgelig vores Sur som giver dette stykke den helt klassiske smag og duft. Langtidshævet og alle vores Stenovnsstykker er selvfølgelig bagt i vores StenOvn.

- +
11,50 DKK

Nogen kalder dem Skagensstykker. Vores hedder Landstykker. Lækkert mørk maltet stykke vendt i Solsikkefrø og Blå Birkes. Bagt med Fransk Hvedemel, Manitobamel, Rugsigtemel, Fuldkornshvedemel og selvfølgelig vores Sur som giver dette stykke den helt klassiske smag og duft. Langtidshævet og alle vores Stenovnsstykker er selvfølgelig bagt i vores StenOvn.

- +
11,50 DKK

Lækkert lyst stykke bagt med Fransk Hvedemel, Manitobamel, Rugsigtemel, Fuldkornshvedemel og selvfølgelig vores Sur som giver dette brød den helt klassiske smag og duft. Langtidshævet og alle vores Stenovnsstykker er selvfølgelig bagt i vores StenOvn.

- +
11,50 DKK

Lækkert gult stykke vendt i Solsikkefrø, Græskarkerner og Majsdrys. Den flotte gule farve kommer fra Gurkemaje.Bagt med Fransk Hvedemel, Manitobamel, Rugsigtemel, Fuldkornshvedemel og selvfølgelig vores Sur som giver dette stykke den helt klassiske smag og duft. Langtidshævet og alle vores Stenovnsstykker er selvfølgelig bagt i vores StenOvn.

- +
11,50 DKK

Lækkert lyst stykke vendt i sesam og blå birkes. Bagt med Fransk Hvedemel, Manitobamel, Rugsigtemel, Fuldkornshvedemel og selvfølgelig vores Sur som giver dette brød den helt klassiske smag og duft. Langtidshævet og alle vores Stenovnsstykker er selvfølgelig bagt i vores StenOvn.

- +
10,00 DKK

Den helt klassiske Håndværker. Men selvfølgelig med vores Sur i og bagt med Fransk Hvedemel. Vægten på vores Håndværker er omkring dobbelt så høj som andres Håndværker. Derfor får du også en meget tæt poring og det er ikke kun luft du spiser. Langtidshævet og som alle vores Stenovnsstykker er det selvfølgelig bagt i vores StenOvn.

- +
11,50 DKK

Her kan du indtaste et antal og så blander vi mellem de forskellige Grove Stenovnsstykker.

- +
11,50 DKK

Du må simpelthen ikke snydet dig selv for at prøve vores nye "HAVGUS" som selvfølgelig også er bagt i vores Stenovn. Dette fantastiske stykke er lavet på BygSur der giver en fantastisk blød rund smag. Store pore som i et italienskbrød og med Havre-Hørfrø og Sesamfrø. Utroligt lækkert også som tilbehør til aftensmaden.
Det er selvfølgelig også langtidshævet og modnet mindst 24 timer hvilket giver en sublim smag og holdbarhed.

- +