Glutenfri 'Klassisk' håndværker med sprød skorpe, drysset med blå birkes og med blød og saftig krumme.
Produktet er gluten,- hvede- og laktosefri.
BEMÆRK ! Leveres fra FROST og man skal selv varme det.
Er singlepakket i bagestabil folie.
Tilberedning: Bag direkte fra frost ca. 8-12 min. ved 180°C.
Temperatur/ bagetid kan variere afhængigt af ovn.
Umiddelbart efter bagning fjernes folien, så brødet kan fastholde en sprød skorpe.
Glutenfri Kanelsnegl fyldt med en fyldig og afrundet remonce med kanel. Produktet er gluten,- hvede- og laktosefri.
BEMÆRK ! Leveres fra FROST og man skal selv varme det.
Er singlepakket i bagestabil folie.
Tilberedning: MIKROOVN: Bag direkte fra frost i ca. 2-3 min ved 750 kWh. OVN: Bages direkte fra frost ca. 8 - 12 min ved 180°C.
Temperatur/ bagetid kan variere afhængigt af mikroovn og ovn.
Glutenfri Mørk Landstykke.
Lækkert groft stykke med tynd sprød skorpe og god saftig krumme, der kan bruges som morgenbrød eller som sandwich der bliver ekstra lækkert i en sandwich i klaprister.
Produktet er gluten,- hvede- og laktosefri.
BEMÆRK ! Leveres fra FROST og man skal selv varme det.
Er singlepakket i bagestabil folie.
Tilberedning: Optø ca. 60 min ved stuetemperatur eller bages i OVN: Bag direkte fra frost ca. 10 min. ved 180°C.
Temperatur/ bagetid kan variere afhængigt af ovn.
Umiddelbart efter bagning fjernes folien, så brødet kan fastholde en sprød skorpe.
Copyright © 2024 Landlyst Bageri. Alle rettigheder reserveret.